HOE KUNT U  DIERENPORTRETTEN BESTELLEN:

1. E-mail foto’s van uw huisdier. Hoe duidelijker en scherper de foto, hoe beter. E-mail in een grote bestandsgrootte, dus niet gecomprimeerd.
Mocht u foto’s mailen dan heeft u alsnog niet de verplichting daadwerkelijk te kopen.

2. Vervolgens wordt in overleg met u een foto uitgekozen om te schilderen. Ook bespreken we de grootte van het toekomstige schilderij.

3. Ben u bereidt en klaar om te kopen, dan ontvangt u een nota voor betaling. Na ontvangst van de betaling duurt het ongeveer 5-7 dagen om het schilderij te voltooien. Wanneer het schilderij gereed is, ontvangt u een foto per e-mail.

Daar er met olieverf wordt geschilderd duurt de droogtijd vervolgens 3 weken. Het vernissen van het schilderij is inclusief. Uiteraard proberen wij rekening te houden met een persoonlijke deadline, dit altijd in overleg.

Nadat het schilderij droog is wordt deze, indien gewenst, in een houten baklijst geplaatst.

4. Als u tevreden bent met het portret, en droog, wordt het schilderij zorgvuldig verpakt en verzonden.

Als het afgewerkte schilderij niet naar uw volledige tevredenheid is, zal uw geld worden terugbetaald voorafgaand aan de verzending. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang.

GESCHATTE VERZENDTIJDEN

Europa: 10 -14 werkdagen

We kunnen de geschatte dagen niet garanderen. De daadwerkelijke verzendtijd hangt af van verschillende factoren, zoals verzendmethode, corona tijd etc.

Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor door douane veroorzaakte vertragingen.

WE ZIEN UIT NAAR ONZE SAMENWERKING!